Verzending en retourneren

Verzending

Er mag uitsluitend besteld worden door personen van 18 jaar of ouder. Het pakket wordt verzonden doormiddel van PostNL. PostNL voert bij aflevering een leeftijdscheck uit. Bij twijfel over de leeftijd kan de bezorger vragen naar een geldig identiteitsbewijs. Pakketen mogen bij een huisgenoot of de buren worden bezorgd mist zij voldoen aan de leeftijdseis van 18 jaar of ouder.

 Indien het pakket toch besteld wordt door personen onder de 18 zijn wij genoodzaakt het pakket retour te nemen en verzendkosten in rekening te brengen

Geldige identiteitsbewijzen

  • Paspoort
  • Nederlands rijbewijs
  • Europese of Nederlandse ID-kaart

 Levertijd

Nadat wij de betaling binnen hebben zorgen wij ervoor dat het pakket binnen 1-2 werkdagen wordt verzonden. In 95% van de gevallen is het pakketje er al de volgende werkdag.

Ophalen 

Ophalen is mogelijk. Maak voor het ophalen een telefonische afspraak door te bellen naar 0548 785 329. Houdt hierbij rekening met onze openingstijden. Je pakketje is binnen 24 uur klaar om opgehaald te worden. 

Ophaal adres
edrijvenweg 65, 7442 CW Nijverdal

Openingstijden
Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Retourneren

Wil je producten retour sturen neem dan contact met ons op via info@santero.eu

Vermeld hierbij je

  • Ordernummer
  • Artikelen die je wilt retourneren
  • Reden tot retourneren

Klachten / feedback / verbeterpunten

Feedback is altijd welkom, neem hiervoor contact met ons op via info@santero.eu zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen behandelen. Of neem contact met ons op via ons contactformulier.